Kako priroda leči

Priroda je stvorila ljudski organizam savršen i zdrav. Dala nam je zdravo telo savršeno i mudro. U njega je ugradila zaštitne moći; imunitet, samoregulaciju, samoisceljenje. Mi se rađamo sa isceljujućom silom unutar našeg organizma. Ona je u stanju da otkloni blokade protoka životne energije, i da drži procese u telu u ravnoteži. Isceljujuća sila može da deluje samo onda kada energija čoveka nije blokirana i izvitoperena. Nezdrava ishrana, loše disanje, manjak vode u telu, zatim negativne emocije, vrše destruktivan uticaj na iscelujuće sile i blokiraju ih. Tako se javlja bolest.

Kada se javi bolest moramo odmah da pažljivo sprovodimo zdrav život, a zatim zdravom hranom, lekovitim biljem i prirodnim lekovima pomognemo isceljujućoj sili da vrati zdravlje.

Zlatni put zdravlja

Bez obzira u kakvom je stanju Vaš organizam danas, ako krenete zlatnim putem zdravlja, Vi možete popraviti svoje zdravstveno stanje.

Kada se odlučite da uzmete svoje zdravlje u svoje ruke pozovite nas ili nam pišite o svom problemu.

Uz lekovito bilje i lekovite kapi dobićete i Program lečenja napravljen konkretno za Vaš zdravstveni problem, u kome će biti data detaljna uputstva:

  • Kako se najsvrsishodnije koriste čajevi i lekovite kapi
  • Recepti za pripremu eliksira (bar 3-4 obavezna eliksira)
  • Ključne smernice za ishranu.

Ako budete istrajni u svojoj odluci i disciplinovano i uporno budete poštovali Program lečenja vaš organizam će Vas sa zahvalnošću nagraditi sve boljim stanjem do konačnog prestanka svih zdravstvenih tegoba.

Prvi uslov za prirodno lečenje hroničnih obolenja je poverenje u svoju prirodu, u njene zakone i u isceljujuće sile svog organizma. Mi smo okruženi divnim izvorima božanske energije i hrane. To su sunce, vazduh, izvori vode i divne biljke za hranu. Sve oko nas je prepunjeno životnom energijom.

Priroda je svuda oko nas, i svakog trenutka nam govori; Živi! Raduj se! Budi zdrav i srećan.