Lečenje hroničnih oboljenja

Životna energija jeste sama naša priroda. Ta energija nagoni srčani mišić na vibraciju, tera krv po telu, pomaže da se svari i asimiluje hrana, i naravno ona je u svakom našem udahu i izdahu.

Kako su ljudi uspeli da izdaju svoju prirodu, zašto ih životna energija zaobilazi a umesto nje dolaze bolesti. Prvo mora da se prisetimo barijera i prepreka koje smo postavili unutar nas, i u našoj životnoj sredini. Kako čovek koristi osnovne izvore energije, vazduh, vodu i hranu, i koliko su ti izvori energije čisti i nezagađeni. Koliko malo se danas čovek kreće i rekreira, on umesto da udiše 4litra čistog vazduha u minuti, udiše sami ¼ litra. Dokazano je da je današnji čovek dehidriran, postao je nepokretan, zatvoren, i prestao da bude žedan. Hrana je rafinisana i hemijski tretirana. Čovek se prejeda i dve trećine hrane ga truju, a jedna trećina hrani. Eto kako nastaje bolest.

Hronične bolesti

Hronične bolesti se mogu sasvim izlečiti uz pomoć lekovitog bilja, lekovitih kapi, lekovitih eliksira i zdrave hrane.

Ako imate neko hronično oboljenje i ako ste pili lekove godinu dana (ili duže), a i dalje postoji bolest, probajte ove prirodne lekove. Ukoliko budete uporni i disciplinovano budete poštovali principe zdravlja uz korišćenje lekovitog bilja, lekovitih kapi , lekovitih eliksira i zdrave hrane, izlečićete se sigurno i sasvim.

Dijabetes tipa II će biti izlečen prirodnim lekovima u roku od godinu dana.
Koštana oboljenja (čak iako već hramljete), biće prvo ublažena a zatim i izlečena u roku od godinu-dve.
Probavne bolesti. Prirodni lekovi su moćni da vrlo brzo regulišu probavne smetnje u roku od 3-4 meseca
Bolesti žuči, bubrega, bešike. Lekovi iz biljaka polako ali sigurno rastvaraju kamenje i nečistoće i pomažu da se izbace iz tela.
Kancer. Tu strašnju pretnju preventivno otklanjaju lekovite biljke, lekovite kapi i eliksiri uz pomoć zdrave hrane. Ako već postoji bolest oni su nezaobilazni borci u bitci za ozdravljenje.
Oboljenja srca i krvnih sudova. Jedino biljke mogu da skinu „plak“ iz krvnih sudova i da ih „otčepe“. Glog daje snagu slabom srcu.
Nervna oboljenja. Onaj ko puno koristi matičnjak nemože imati tegobne misli i strahove.
Hronične bolesti su izlečive sigurno i sasvim. To mogu da urade združeno lekovite biljke, lekovite kapi lekoviti eliksiri i zdrava hrana.

Dijabetes može da se izleči

Dijabetes može da se izleči 100% uz malo više vašeg truda i malo novca. Ako imate dijagnozu dijabetes tipa II, danas donesite odluku da se izlečite. I izlečićete se. Ako postoje oni koji su se izlečili možete i vi. Ja vam mogu pomoći da to uradite, naravno uz Božiju pomoć.

Vaš pankreas je prestao da valjano obavlja svoj posao. Neke vaše brige i tuge, tri bele smrti u hrani, životinjski proteini bogati mastima, malo kretanja i dr. pokvarili su PH organizma. Tako su stvoreni uslovi da se receptori zaprljaju I oštete, a I virusi I bakterije žive u kiselom telu.

Put do izlečenja obuhvata sledeće korake:
1. Kao prvo popravite PH i očistite telo (poznato je da dijabetes nastaje u telu koje je zaprljano). Pre svakog obroka pijte gorki ili nagorki čaj. Radite to 20 dana, pauza 7 dana i nastavite još 20 dana. Pre svih obroka redovno pijte kapi švedska grančice. Ove kapi direktno deluju na ćelije pankreasa.
2. Vaš pankreas nemože da izluči dovoljno dobrog insulina. Postoje lekovite biljke koje u sebi sadrže prirodan insulin. Pomognite vašem pankreasu, dodajte mu to. To su male doze prijatne i lekovite, njih jetra voli a hemijske lekove nevoli. Iz mojih organskih vrtova koji se nalaze na obrobcima Zlatibora možete dobiti lekovite biljkekoje sadrže prirodan insulin. Pakovanje košta 200 dinara. Lekovite kapi za imunitet takođe će povoljno delovati na pankreas.
3. Napravite eliksir za lečenje šećerne bolesti. On je na bazi divljeg bilja, limuna, belog luka i dr. U mojoj knjizi „Zlatni put zdravlja“ dati su recepti za 4 različita eliksira za lečenje šećera. Dobro je ako se odlučite da kupite knjigu (ona košta 1.000 din.), a i ne morate, poslaću vam te recepte uz bilje.
4. Usvojite 5 zdravih životnih navika, one će vas odvesti ka potpunom izlečenju. Sve su odlične i učiniće da se osećate čilim ilepo raspoloženim.

  • šetajte dnevno minimum 30 minuta
  • pijte vodu pre svih obroka ali izvorsku
  • koristite svako jutro kontrasnu vodenu proceduru
  • jedaput sedmično koristite vruću kupku sa lekovitim biljem (ako nemate visok pritisak). Tpola kupka čisti telo unutra
  • voće i kolače ne jedite na kraju slanog obroka, nego kao užinu.

Pogledajte u knjizi gde su data detaljna upustva za ovi 5 navika.

OVO JE PUT DA SE UŽIVA U BLAGODETIMA ŽIVOTA A NE DA SE ŽIVI U TELU KOJE PATI. DOSADAŠNJI VAŠ IZBOR NE PRIJA VAŠEM TELU. PROMENITE NAVIKE!. AKO VAŠI BLIŽNJI PATE SAVETUJTE IH NEKA SE IZLEČE.

ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE.