Lekovite kapi

„Gde je zdrav duh , tu je i telo zdravo“. Najsuptilniji vid božanske energije su naše misli i osećanja. Njima moramo ovladati, i to ovladavanje je važan zakon prirode. Naučite da neprekidno pratite svoje misli. Primetićete da u vašim glavama doslovno živi neki neprijatan unutrašnji glas, koji neprekidno pokušava da sugeriše nešto negativno; „strah me je da ću da izgubim posao“, „nisam zdrav jer me boli glava“, „nisam uspešan i to će okolina da primeti“, itd. Taj štetni unutrašnji glas je nepotreban, ništa dobro ne donosi. Kako ću ga ućutkati?. Mora se uvek registrovati, i odmah ga isključiti, inače ako se pusti on nesvesne pretvori u nervozne i depresivne. Kako?. Primer, unutrašnji glas kaže „Ti si bolestan“. Treba mu reći, ćuti ti neznaš, ja već ozdravljavam. Takva neprekidna kontrola svesti dovodi do toga da je cela forma misli i osećanja pozitivna. Vi tako ulazite u srećan tok reke života. Ona vas nosi ka zdravlju i sreći.

Lekovite kapi asimilovane iz lekovitog bilja i divljeg voća su vrlo blagotvorne za čuvanje zdravlja i lečenja svih vrsta oboljenja. Ovi lekoviti sastojci brzo ulaze u krvotok, gotovo momentalno. Vrlo su moćni lekovi, a doze mogu da se prilagode težini obolenja.

Sve tinkture su pakovane u staklene bočice od 50ml. Upotreba je vrlo jednostavna. U malo mlake vode ili čaja ukapa se broj kapi kako piše na bočici, i popije. U jednoj turi lečenja obično se koriste 2-3 vrste tinktura, i to se koristi svo vreme uporedo sa lekovitim čajevima. Lekovite kapi nemaju neželjena dejstva, a izuzetno poboljšavaju cirkulaciju.